Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Het park

Op Bospark ‘t Wolfsven vindt u natuur, rust en Brabantse gastvrijheid. Alle ingrediënten voor een geslaagde vakantie! Bospark ’t Wolfsven is gelegen tussen de pittoreske plaatsen Geldrop en Mierlo. Het park grenst aan natuurgebied de Strabrechtse Heide, waar u 1500 hectare aan onverstoorde natuur kunt vinden. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Op Bospark ’t Wolfsven zelf vindt u comfortabele accommodaties en vele faciliteiten die uw verblijf tot een onvergetelijke ervaring zullen maken. Zo vindt u op het parkterrein bijvoorbeeld een overdekt zwembad, een natuurbad, een visvijver en sportvelden. Ook beschikt Bospark ’t Wolfsven over een supermarkt waar u bijvoorbeeld uw verse broodjes voor het ontbijt kunt halen. Voor een lekkere lunch of een uitgebreide maaltijd kunt u terecht in de diverse horecagelegenheden op het park, zoals het restaurant en de snackbar. Ook voor kids is er genoeg te doen: spetteren in het zwembad, springen op de trampoline, een gezellig potjes tafeltennis of minigolf en natuurlijk is er ook de Koos Kids Club om de kleinsten te vermaken.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.