Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 4.137 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.5
  • Schoonmaak
    7.2
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    7.6
  • Vakantieverblijf
    7.6
  • Zwembad
    6.8

Bekijk 4.137 reviews

Naam: Mieke
Datum: 12 april 2024

Een mooi park met een divers aanbod van huisjes/chalets. Goed gelegen in een bos wat heel aangenaam en rustig is.
Sommige huisjes staan wel dicht bij elkaar waardoor je wel inkijk hebt.

We hadden wat problemen met de badge en de slagbomen, deze werkten een hele tijd niet.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

De kinderen en ik vonden het alvast geweldig; vooral Koos viel in de smaak. Het zwembad stak wat tegen. Leuke zoekwandeling met de qr-palen. Fijn verblijf gehad.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Zwembad
    6
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Rudy Vandekerkhove
Datum: 12 april 2024

Park is perfect ik kom graag in september terug ,voor de derde keer ,jammer van het voor val van de wagen die niet mocht afgespoten worden !!!!!!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ineke Boeijink-Jentink
Datum: 12 april 2024

Jammer dat onze chalet zo dicht op een andere stond

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Rustig, ongedwongen verblijf

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: Hub Esser
Datum: 12 april 2024

Perfect

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Rust en ruimte.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Eerste keer in het park. Topervaring. Bedankt.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Mooi huisje
Ideale omgeving voor bos-en wandel liefhebbers
Goed omheinde tuin voor de honden
Alle comfort

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 april 2024

Wij zijn trouwe Roompot gasten. Ik zou het wel leuk vinden wanneer we eens een keer verrast worden met een extraatje. We waren nu voor de derde keer dit jaar gast op een park in Schin op Geul, Weert en nu voor het eerst in Mierlo. We hebben nog twee reserveringen staan voor Mierlo en Schin op Geul.
Met vriendelijke groet, Fred en Liesbeth

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.