Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 13.513 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Een heerlijke vakantie in een fijne omgeving, personeel super vriendelijk.
En complimenten voor hoe het is aangepakt nadat het animatieteam dicht moest.
Super opgelost met de springkussens.

Naam: Mirjam Lotte
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De aankomst was prima geregeld. In het huisje wilde ik de stofzuiger gebruiken, deze zat zo verstopt, daar kon nooit mee gezogen zijn. Wij hebben hier echt een hele grote klont haar/stof uitgetrokken. De vloer was ook zwart, dus op blote voeten lopen was niet prettig. In de badkamer zat er haar in de gootsteen. Een traphekje boven aan de trap zou prettig zijn, ivm kleine kinderen.

Onze kinderen miste wel heel erg merchandising van Koos Konijn. Dat zou echt een goede toevoeging zijn.

Verder hadden wij een prima verblijf en het personeel is ook zeer vriendelijk.

Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Erg fijn park. Leuke animatie(team) en veel te doen voor de kinderen. Huisjes zijn up-to-date mag wel eens een ragebol of plumeau door het het huisje.

Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Fijne plek. Ruime lodge mooie natuur
Eerder inchecken later uitchecken is minder stressvol
Autoos rijden vaak te hard.
Zeer te vreden

Naam: Esther Elzes
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijke week gehad met gelukkig mooi weer, waardoor we konden genieten van zwemmen in de buitenplas en de gehuurde fietsen. De kinderanimatie viel helaas erg tegen, stelde niks voor. Erg gastvrije en behulpzame medewerkers!

Naam: Christa Visser
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Accommodatie was zeer vies en had echt onderhoud nodig. Een klok misten wij. Als dat goed was was het een prima accommodatie.

Teleurstellend dat de kids club gesloten was.

Restaurant top gegeten en perfecte bediening heel klantvriendelijk!

Terras was koffie en thee lauw. Gebakjes waren heerlijk en service goed.

Weinig verlichting op het park.

Onderhoudsmedewerkers waren zeer vriendelijk en kwamen meteen als er wat was.

Zeer leuke vakantie gehad. Als de accommodatie goed was, was het perfect. Wellicht komen we hier om het mooie park nog een keer.

Naam: Jon van Rens
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heerlijke week gehad met mooi weer en dus lekker gezwommen in het meertje. Lekkere bedden. Wel jammer dat er weinig speeltuintjes zijn voor de kinderen op de camping.

Naam: Aslan Lagrand
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het enige de matrassen van de bedden waren erg dun, dit hebben we nog in geen enkel park van Roompot gehad. En we hebben niet erg best geslapen. Hier moet wel wat aan gedaan worden. Verder hebben we genoten van ons weekendje . in het park er was genoeg te doen. En we hebben van alles gedaan. Het eten en de bediening van het restaurant was zeer goed. En het zwembad werd super goed schoon gemaakt nu met de corona maatregelen. het was een echt heerlijk weekendje.

Naam: Anneke Van Dijk-Spoelhof
Datum: 26 juli 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Het huisje (73) is heel erg horig , dat is erg jammer.

<