Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 11.391 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Anoniem26 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

In het donker war er weinig verlichting waardoor het Brabants Cafe moeilijk te vinden was. De bewegwijzing er naar toe was niet duidelijk.

De fietsenverhuur begon vrijdag pas om 10 uur. Waarom niet om 9 uur, omdat je om 10 uur uit het vakantiehuis moest zijn.

Anoniem25 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Knus huisje, mooie prijs kwaliteit verhouding, mooie bosachtige omgeving,
weinig keukengerei ik miste een sinaasappelpers en een stamper voor stamppot ook zou het praktisch zijn als er een klein buffet kastje in de woonkamer stond waar je je spullen in kwijt kan.

Anoniem25 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

overal een heerlijk verblijf! Extra positief was ik over de entree pasjes welke we opgestuurd hebben gekregen. Een hele goede oplossing in deze tijd :)

Anoniem24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooie nette lodge, te kil qua sfeer, aardige monteur die de rookmelder kwam maken

Anoniem24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Zwembad

Het huisje was niet erg schoon. Onder de bedden lag een hele hoop stof/vuil. In de badkamer bij de douche zat schimmel. De stofzuiger deed het niet echt goed.

Anoniem24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Een super fijn weekend gehad op T Wolfsven.
Een huisje met prachtige ligging.

Tip: wat meer bestek, de hoeveelheid.
Als je zoals nu in Corona tijd, alle maaltijden in het huisje moet nuttigen, dan moet je na elke maaltijd afwassen....

Ruurd Visser24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

Dik voor mekaar

Anoniem24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

U ziet mij spoedig terug!!!!

Anoniem24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk om met een veilig gevoel even er uit te zijn in een mooie omgeving, met alles wat je nodig hebt bij de hand.

Debbie Zuiderwijk24 Nov 2020

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een mooi huisje maar de muren lijken wel van kartoon die hadden echt wat beter geluidsdicht kunnen zijn