Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 16.223 beoordelingen.

Aanbevelen
Algehele verblijf
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Miranda
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heerlijk ruim opgezet park, alsof je in Frankrijk loopt. Schoon en netjes. Komen zeker terug!!

Naam: Gerard
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

prima verblijf in een net huisje op een mooie locatie

Naam: Daphne Wallenburg
Datum: 21 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Fijne, ruime kampeerplaatsen. Heerlijk meertje. Alles op loopafstand.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie

Fijn dat je rond 12.00 uur al op het park kan. Super dat er meegedacht wordt over een plaats toen ik vroeg om een plek dicht bij het toilet ivm mindervalide. Vriendelijk personeel in receptie, supermarkt, restaurant en personeel wat sanitair schoonmaakt. Leuk park wat met zijn voorzieningen met de tijd meegaat.

Naam: Yvonne
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Huisje stond op een geweldig mooie locatie, is wel erg krap voor 4 personen. We misten opbergruimte in de huiskamer.
De trap naar boven is best wel gevaarlijk, zeker voor ons als 70 en 75 jarige bewoners. In de slaapkamers ontbrak het ook aan een klein tafeltje om iets op te leggen of een stoel om je kleding op te leggen.
De badkamer was heel heel heel erg krap. Je kon je er nauwelijks bewegen laat staan afdrogen na het douchen.
Ondanks alle bovengenoemde negatieve zaken hebben wij een heerlijk weekend gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Gewoon een gemoedelijk Park wat voldoet aan de eisen van deze tijd.

Naam: Bianca Pater
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Karel Peeters
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima verblijf maar betere controle van de opkuis ploeg, waren erg verbaasd dat de accomodatie zo achtergelaten werd. Na mededeling aan de receptie alles perfect opgelost. Waren dit echter niet gewoon van de Roompot. Hebben nadien super verblijf gehad.

<