Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.009 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 03 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Goed,schoon alles in chalet aanwezig we zaten in chalet 208 en dus lekker dichtbij alles dat was ideaal want mijn dochters zijn gehandicapt dus was echt goed te doen

Naam: Anoniem
Datum: 03 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Park ligt op een prachtige locatie. Huisje is prima! Maar absoluut niet schoon, bij boeking hadden we gevraagd om een niet roken woning bij binnenkomst kwam de rooklucht ons tegemoet en de peuken lagen op het terras. vaatwasser zat nog vaat in dat niet schoon was, boven de afzuigkap plakte het enorm en liepen mieren. De deurmat binnen zat vol haten en vuil bagger enz. bij het naar bed gaan vonden we vuil ondergoed onder het bed en in de ander slaapkamer die wij niet hebben gebruikt vonden we op de dag van vertrek bij het schoonmaken snoep en veel stof onder het bed.

We hebben bij aankomst gelijk de receptie gebeld en onze klacht doorgegeven, ze zijn met een apparaat gekomen om de lucht te zuiveren ( 30 min ons huisje uit) dit leek in eerste instantie prima maar de lucht zat zelfs in de dekbedden en de kussens en lucht was zo penetrant dat hij de hele week aanwezig was De mat wilde ze wel komen zuigen voor ons maar dit hebben we zelf gedaan ook de andere dingen hebben we zelf gedaan. We hebben ter compensatie een fles wijn gekregen allemaal netjes. Maar onze vakantie was hierdoor niet zoals we ons hadden voorgesteld. Erg jammer

Naam: Anoniem
Datum: 03 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Susan Rietveld
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Heerlijke omgeving en de kids hebben genotwn van de speeltuin.

Naam: Jarno Kammeraad
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het was een heerlijk park met een heerlijke Wellness lodge. Alleen de schoonmaak kan naar ons weten iets beter, er was duidelijk niet gedweild toen wij binnen kwamen dit lijkt me toch wel lekker fris.
De lodge was ook super alleen de deur van de sauna sloot niet goed af even alles afstellen zorgt voor een nog betere vakantie ervaring.

Naam: Anoniem
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Naam: Chris Hubers
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

Voor mij prima en praktisch verblijf voor een goede prijs

Naam: Anoniem
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt

We hebben genoten van de 4 persoons nieuwe logde, alleen jammer dat de schuifpui niet werkte ( vooral met t geweldige weer ) maar zouden nog wel eens terug willen komen .

Naam: Anoniem
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Heerlijk verblijf. Genoten van de ligbedjes op het terras in de zon in februari! Fijn om in de sauna te kunnen. Heerlijk geslapen, wat een rust.

Naam: Anoniem
Datum: 02 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig huisje, leuk opgeknapt!

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.