Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,3

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 3.995 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    8.2
  • Gastvrijheid
    8.3
  • Kindvriendelijkheid
    8.4
  • Onderhoud
    7.6
  • Schoonmaak
    7.2
  • Service point
    8.3
  • Supermarkt
    7.6
  • Vakantieverblijf
    7.7
  • Zwembad
    6.6

Bekijk 3.995 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    2
rating-pie
Naam: Greet De Becker
Datum: 12 juli 2024

We zijn al dikwijls geweest, dat zegt genoeg:)))

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    5
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Caj Spee
Datum: 12 juli 2024

Als alleenstaande moeder heb ik heerlijk genoten van een midweekje vakantie. Dit park zou ik zeker aan raden aan andere mensen. Zodra er weer een mogelijkheid is zullen we zeker weer een vakantie op een roompot park doen.

Dank jullie wel, we hebben genoten.
Liefs cindy kaine en noë

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Edith Kuitert
Datum: 12 juli 2024

Heerlijk op het meergevaren in de fietsbootjes, genoten van Koos Konijn die lekker danste en leuke grapjes maakte en happy dat mijn kind het alweer zo fijn heeft gehad! Dankjulliewel!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 12 juli 2024

Fijn park in mooie omgeving.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Lou Franken
Datum: 12 juli 2024

Goed

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: S.A.M. Centen
Datum: 12 juli 2024

Zeer positief verrast door de nieuwe timber cottages, het gebied was erg netjes en mooi heringericht! Wij komen al een aantal jaren graag hier want Wolfsven is een perfecte uitvalsbasis, erg levendig maar niet té. We schrokken dit jaar wel van de prijzen in de supermarkt en met name in het restaurant. Daarom hebben we deze keer vaker in het huisje zelf gekookt en de boodschappen in Mierlo gedaan.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    9
rating-pie
Naam: Maxime
Datum: 11 juli 2024

Het was geweldig!

Het park is erg mooi aangelegd, de huisjes staan redelijk dicht op elkaar maar daar merk je niets van, het is gezellig ingedeeld. Wij verbleven in een Timber cottage 4 samen met ons huisdier. Parkeren kan bijna overal dichtbij de huisjes. Op het park heerst een fijne sfeer, erg gemoedelijk. Het is een perfect park voor gezinnen maar als stel, met vrienden of familie zonder kinderen is het ook een heel fijn park. Gewoon heel erg genoten weer van Roompot :)

rating-pie
Naam: Jolanda
Datum: 10 juli 2024

Boven onze verwachting

Het park was super netjes. Het huisje waar we in zaten leek wel helemaal nieuw en alle benodigdheden waarvan je niet wist dat je ze zou gebruiken zaten er in. En dat voor dat geld.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 juli 2024

Boeking en verblijf

Beetje vreemde na smaak, omdat de website niet vermelde dat zij ACSI korting accepteert. Terwijl dit wel zo is. Jammer is dat het team geen passend voorstel deed om ons tegemoet te komen. Niet klant vriendelijk. Ook was de plaats erg nat en de weg naar het veld bijna onbegaanbaar.

rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.