Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bospark 't Wolfsven scoort gemiddeld een 8,1

Dit is het gemiddelde cijfer uit 12.510 beoordelingen

Aanbevelen
Algehele verblijf
Eetgelegenheden
Kindvriendelijkheid
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Zwembad

Naam: Anoniem
Datum: 06 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

De wachttijd bij de waterfietsen was erg lang. Je kon ook geen tijd reserveren en wij hebben zeer lang moeten wachten om als eerste aan de beurt te zijn terwijl het nog geen hoogseizoen was. Wellicht is een tijd reserveren of een nummertjes systeem beter ivm de coronamaatregelen.

Naam: Peer Blom
Datum: 06 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

8

Naam: Rosita Thé
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

De huisjes zijn echt leuk en de omgeving is prachtig. Dus het park is ideaal qua locatie. Verder was de sfeer gezellig en niet te druk. De supermarkt was goed gesorteerd en al het personeel ontzettend vriendelijk.
Alleen jammer van de vreemde lucht in het huisje en de lucht van sigarettenrook was onaangenaam.
Verder een prima verblijf gehad.

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prima verblijf en een mooie omgeving!

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Naam: Sc Martha
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Het was heerlijk om ons even te ressetten,
Vogels horen zingen en kinderen horen/zien spelen
We gingen naar huis met een goed gevoel
Dank u wel

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Heel leuk gehad enige minpuntje was de stof die echt denk ik al langere tijd er was. Spullen lagen op de grond en dus als je het oppakte nam je zoveel stof mee. Voorderest top!

Naam: Anoniem
Datum: 04 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben een heel ontspannen verblijf gehad omdat de kinderen zich heel goed hebben kunnen vermaken in de bossen, de speeltuinen en op het strand.

Naam: Anoniem
Datum: 03 mei 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Een heel fijn weekend gehad in het Wellness huisje. Super veel comfort, compleet en fijn huisje, rustige omgeving en een mooi verzorgd park! Informatieverstrekking van te voren was helder en ik kon zonder gedoe via een code in- en uitchecken (corona proof). Zeker een park om te onthouden voor een volgend verblijf!

Enige verbeterpunten: de vloer (voornamelijk onder de meubels/bed) was erg stoffig. En daarbij: ik had het comfort pakket als extra aangeschaft. Naast dat het bed netjes was opgemaakt en alles keurig klaar lag, vond ik 1 set handdoeken en twee cups koffie wel wat karig. Ook 1 klein mesje was wat weinig.

Verder was het huisje van alle gemakken voorzien :)