Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad 't Wolfsven

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het zwembad momenteel gesloten.

Voor uren lang speel plezier komt u tijdens uw vakantie zwemmen in Zwembad 't Wolfsven. Het zwembad ligt op ons vakantiepark en als gast mag u hier tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. Het zwembad beschikt over 3 verschillende binnenbaden, een whirlpool en 2 kleine glijbanen. Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Er is namelijk een apart kleuterbad met een kleine glijbaan aanwezig waar de kindjes heerlijk kunnen spetteren en spelen. Even uitgespetterd of nog te klein voor het zwembad? Dan kunt u de kinderen veilig neerzetten in een kinderstoel of -box. Bij het zwembad zijn kleedhokjes en aparte dames- en herenkleedruimtes aanwezig, maar ook speciale kleedruimtes voor moeder-en-kind.

Als u trek heeft gekregen van al dat zwemmen dan kunt u bij het horecahoekje in het zwembad terecht voor gekoelde drankjes, snoep, chips of een lekker ijsje. In het hoogseizoen is ook de snackbar geopend zodat u een frietje of een snack kunt bestellen.

Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan in de ondiepe gedeelten van het zwembad. In het diepe gedeelte worden deze elementen niet toegelaten.

Zonder zwemdiploma mag alleen met bandjes worden gezwommen onder begeleiding van een persoon met zwemervaring.

Zwembadreglement

In het zwembad is ons reglement van toepassing. Indien u één van de vermelde regels niet naleeft, ontvangt u een waarschuwing. Indien u daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij u de toegang ontzeggen. Het volledig naleven van ons reglement draagt bij aan een prettige sfeer en veiligheid voor u en de medewerkers. Bekijk het reglement.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.