Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Zwembad 't Wolfsven

Vanaf woensdag 19 mei is het zwembad weer open. Let op! De glijbanen blijven wel gesloten.

Tijdelijk zijn er minder mensen in het zwembad toegestaan. Het zwembad is daarom alleen voor gasten van Roompot geopend. Voor de toegang tot het zwembad werken we met een reserveringssysteem waarbij je een tijdblok reserveert. Reserveren kan via de parksite van Bospark 't Wolfsven. Vergeet niet om het reserveringsnummer van je vakantie bij de hand te houden!

Voor uren lang speel plezier kom je tijdens je vakantie zwemmen in Zwembad 't Wolfsven. Het zwembad ligt op ons vakantiepark en als gast mag je hier tijdens uw verblijf gratis gebruik van maken. Het zwembad beschikt over 3 verschillende binnenbaden, een whirlpool en 2 kleine glijbanen. Ook aan onze kleine gasten is gedacht. Er is namelijk een apart kleuterbad met een kleine glijbaan aanwezig waar de kindjes heerlijk kunnen spetteren en spelen. Even uitgespetterd of nog te klein voor het zwembad? Dan kun je de kinderen veilig neerzetten in een kinderstoel of -box. Bij het zwembad zijn kleedhokjes en aparte dames- en herenkleedruimtes aanwezig, maar ook speciale kleedruimtes voor moeder-en-kind.

Als je trek hebt gekregen van al dat zwemmen dan kun je bij het horecahoekje in het zwembad terecht voor gekoelde drankjes, snoep, chips of een lekker ijsje. In het hoogseizoen is ook de snackbar geopend zodat je een frietje of een snack kunt bestellen.

Het meenemen van opblaasbare elementen is toegestaan in de ondiepe gedeelten van het zwembad. In het diepe gedeelte worden deze elementen niet toegelaten.

Zonder zwemdiploma mag alleen met bandjes worden gezwommen onder begeleiding van een persoon met zwemervaring.

Zwembadreglement

In het zwembad is ons reglement van toepassing. Indien je één van de vermelde regels niet naleeft, ontvang je een waarschuwing. Indien je daar geen gehoor aan geeft, kunnen wij je de toegang ontzeggen. Het volledig naleven van ons reglement draagt bij aan een prettige sfeer en veiligheid voor jou en de medewerkers. Bekijk het reglement.

<