Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Activiteiten

MBVO

In ons zwembad bieden wij MBVO , dit staat voor Meer Bewegen Voor Ouderen. Veel ouderen zijn in topconditie dankzij het MBVO zwemmen!

Met speciale bewegingsoefeningen kunnen ouderen onder deskundige begeleiding met leeftijdsgenoten hun lichamelijke conditie handhaven en verbeteren. Vooral mensen met orthopedische, reumatologische en neurologische klachten houden op deze manier hun coördinatievermogen op peil. Daardoor verbeteren dagelijkse functies als lopen, bukken en tillen, zitten en staan, trappen lopen, vastpakken en loslaten, wenden en keren. Een belangrijke bijkomstigheid is het plezier en de ontmoeting voor, tijdens en na de les. Bij deze lessen maken we veel gebruik van hulpmiddelen en daardoor staan er altijd veel leuke en afwisselende lessen op het programma.

Het programma ziet er altijd als volgt uit:

 • Van 09.30 - 10.00 uur kunt u inzwemmen.
 • Van 10.00 - 10.30 uur wordt de MBVO les gegeven.
 • Daarna kunnen kunt u nog even blijven zwemmen of gebruik maken van de hot whirlpool.
 • Als afsluiter is er koffie en thee met een koekje.

Kosten: Een losse les kost €5,75. Een 10- rittenkaart kost € 57,50 inclusief koffie/thee na afloop.
Tijdstip: dinsdagochtend van 09.30 - 10.30 uur (tijdens vakanties afwijkende tijden, vraag er naar bij de desbetreffende instructeur). U kunt u bij de kassa aanmelden middels een aanmeldstrookje.

Aquabubble

Altijd al eens willen lopen op het water? De Aquabubble is een transparante en waterdichte bal. Hierin blijft u gemakkelijk drijven.

Kosten: € 3,- per persoon per 5 minuten
Hoogseizoen: dagelijks van 14.30 - 15.30 uur
Laagseizoen: woensdag & vrijdag: 17.00 - 18.00 uur en alle overige dagen van 14.30 - 15.30 uur.
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Opgeven voor deze activiteit en betalen kan bij de zwembadbar.

Vlotten bouwen

Kom gezellig vlotten bouwen bij het zwembad.

Kosten: € 7,50 per persoon
In de zomervakantie op woensdag en zondag van 11.30 - 13.00 uur
Leeftijd: vanaf 5 jaar

Bootcamp

Aqua Bootcamp is een afwisselende training gericht op verbetering van kracht en conditie. Aqua Bootcamp duurt 45 minuten en wordt zowel in het water als uit het water gehouden.

Eenmalige inloop is mogelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Aquagames

Aquagames zijn waterspelletjes zoals waterpolo, schat opduiken ,watervollybal ,wedstrijdje zwemmen etc. de activiteiten ijn voor alle leeftijden en worden in het ondiepe gedeelte van het zwembad gehouden. De activiteiten duren gemiddeld 30 minuten en worden zowel binnen als buiten gehouden.

Eenmalige inloop is mogelijk. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Discozwemmen

Elke vrijdagavond is van 19.00 tot 21.00 uur discozwemmen. Deze activiteit is voor iedereen gratis toegankelijk. Zonder zwemdiploma is (meezwemmende) begeleiding verplicht.

 • Dagelijks bereikbaar
 • Flexibel betalen

  Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

 • Gratis wijzigen

  Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.