Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: M
Datum: 09 juli 2024

Nette en schone camping

Alles netjes, schoon en vriendelijk personeel. Fijn zwembad waar voldoende toezicht was en wederom goed schoon. Leuke speeltuintjes en fijne kampeervelden.

rating-pie
Naam: Kirsten
Datum: 09 juli 2024
rating-pie
Naam: Sabine
Datum: 09 juli 2024

Mooi verblijf !

Wij hadden nood aan een verblijf tijdens het huwelijksWE van onze zoon , woonachtig in Geldrop. De netheid en inrichting van de woonruimte, de ruimte en openheid van het volledige terrein hebben ons aangenaam verrast!

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 09 juli 2024

Mooi chalet en goede bedden. Prachtig gebied om te wandelen en fietsen.

rating-pie
Naam: Julie
Datum: 09 juli 2024

Tegenvaller

Ik had speciaal geboekt vanwege het meertje en het strandje. Hier heb ik voor ons vertrek nog opblaasartikelen voor aangeschaft om mee te spelen/zwemmen in het meertje. Vervolgens lezen we pas op het park zelf dat het zwemwater afgekeurd is. Hier ben ik niet over te spreken, dit had dan al in de mail met belangrijke informatie aangegeven kunnen worden zodat je er rekening mee kunt houden en de kinderen al kunt inlichten. Want de teleurstelling was nu heel groot. En mijn aankopen waren dus voor niks. De puntdakhuisjes beginnen steeds meer af te takelen hebben we door de jaren heen gemerkt, er is altijd wel iets. Nu was de douchedeur kapot en de kraan in de keuken was niet fatsoenlijk dicht te krijgen door de kinderen. Er valt prima mee te werken zo’n weekendje, maar vanwege het niet kunnen zwemmen in het meertje en volgens mij erg hoge concentratie chloor (mijn kinderen hadden erg veel last na het zwemmen van ogen en uitslag) in zwembad was dit onze laatste keer Wolfsven.

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Voor het grootste gedeelte zeer tevreden.
Jammer dat we geen gebruik konden maken van het zwemmeer vanwege de poep bacterie.
Zwembad erg verouderd. Jammer dat er zoveel mensen van buitenaf komen zwemmen, hierdoor is het overvol. Jammer voor de gasten.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    8
  • Zwembad
    4
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    5
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Super leuke glamping tenten op een gezellig veldje met speeltuintje.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Zwembad
    7
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Toppersss

Super verzorgd park hele vriendelijke mensen goed georganiseerd prijs was heel mooi waardoor je denkt in te moeten leveren op de faciliteiten maar het is perfect ingericht zodat er voor iedereen wat te doen is en als bonus punt wil ik jullie nog bedanken voor de goede service duidelijke mails omdat we wat later aankwamen werden we ook nog voor de zekerheid door de receptie gebeld of alles goed is gegaan super bedankt allemaal en hoop dat jullie een fijne dag hebben ga zo door groetjes mark

rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 juli 2024

Woodlodge was prima. Op de bijzonder werkende airco na geen opmerkingen. Fijn!
Het buitenbad was gesloten. Dit was bij het boeken niet vermeld. Nu was het niet zo warm, maar anders zouden wij hier erg van balen.
Er zijn te weinig speelgelegenheden voor kinderen. Voor de grote van het park zou dit echt meer moeten. Al zijn het maar kleine speeltuintjes.
Het binnenbad is wat verouderd. Een glijbaantje oid zou leuk zijn.
Ook meer animatie aanbod voor kinderen . Zeker in de vakantie.

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Zwembad
    5
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
  • Kindvriendelijkheid
    6
rating-pie
Naam: Ans de Vlieger
Datum: 08 juli 2024

Wat een geweldige ervaring, een prachtig huis, vriendelijk personeel. Het personeel van de supermarkt verdient een dikke 10. Super vriendelijke jonge mensen. We hadden elke morgen ontbijt.... Geweldig, daar ontbrak echt niets aan. Héérlijk. We hebben genoten van het verblijf en de ontbijtjes 😉😘

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.