Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Eddy Gevers
Datum: 19 februari 2024

Handleidingen en andere info (website) lastig te vinden en niet actueel.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

We hebben genoten van ons verblijf. Accomodaties zijn erg mooi geworden.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    8
rating-pie
Naam: Bas Langenberg
Datum: 19 februari 2024

Was leuk maar weinig te doen

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Prima vakantiepark, goede prijs/kwaliteitverhouding. De groene huisjes die onze voorkeur hebben, hebben een mooie ligging
Zwembad wel wat klein in verhouding met de grootte van het park, gezellige supermarkt. Bij vertrek was het restaurant helaas nog niet open voor koffie.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Wij hebben het voor de tweede keer als zeer prettig ervaren om bij jullie te verblijven

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
  • Kindvriendelijkheid
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Zwembad
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 februari 2024

Min punten :
Deurslot moet met code voor oudere mensen niet gebruiks vriendelijk is hier niet anders voor te verzinnen


Er word te hard gereden op het park !

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024

Timber Cottage 6 was een top huisje! Zeer modern ingericht. Het voelde echt als ‘ons’ eigen huisje. Hygiënisch (eerder ergens anders erg onhygiënisch meegemaakt) Praktisch ingericht, aparte wc, elk kamer een eigen airco, vaatwasser, koffieapparaat, tv waarop je kon streamen. Kortom; super tevreden! We hebben ook gasten ontvangen en ook zij vonden het super en willen een keer boeken.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 18 februari 2024

Mooie huisje en een goede prijs kwaliteit! 🙏🏻🌟

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.