Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Igor BorgesNunes
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Supermarkt
Kindvriendelijkheid

Naam: Bert Spanjersberg
Datum: 09 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig schoon huisje goede bedden
Maar wel wat doen aan onderhoud
Boven een bed mist poot gelukkig waren we maar met vier personen
Douche put verstopt
Buiten ramen mogen wel gelapt
Dit zijn onderhuid klussen
Huisje zelf perfect schoon compliment voor de schoonmaaksters

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

We hebben ervan genoten een fijn park om na toe te gaan om er even tussen uit tezijn

Naam: AnoniemVa
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima park. Bedden ook oké.

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Mooi en schoon park

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben het naar ons zin gehad, jammer is alleen de Corona

Maar we waren op de hoogte van de beperkingen

Leuk dat Koos wel aan de kinderen dacht en een presentje kwam brengen

Naam: Anoniem
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

We hebben het heerlijk gehad. Fijn dat het niet zo druk was nu zo met corona. En super dat de hond meekon en tegenover het park een HEEL fijn bos was om te wandelen, ook voor de hond. En heerlijke fietsomgeving. Lag heel centraal

Naam: Joyce
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Supermarkt

In de douche kan je je nauwelijks keren, er is geen ruimte zaken neer te zetten, de douche temperatuur was door stroeve knop moeilijk aan te passen.
Toilet had een licht dat bleef knipperen en een fontein die op een brandkraan leek. Überhaupt is 1 toilet net 6 personen absoluut te weinig.

Naam: Minou Spits
Datum: 08 maart 2021

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het interieur in de huisjes is behoorlijk verouderd. Ook niet echt heel schoon.
Er werd ook behoorlijk hard gereden op het park, later zag ik dat de max. snelheid 15km was maar dit is niet heel duidelijk aangegeven.
Zou een aantal maal vermeld moeten worden en ook op de weg schilderen misschien?
Kinderen en huisdieren kunnen zomaar oversteken en ik denk dat jullie niet op ongelukken zitten te wachten.

  • Dagelijks bereikbaar
  • Flexibel betalen

    Bij Roompot Vakanties kunt u altijd kosteloos in termijnen betalen. De eerste termijn moet u binnen 15 dagen na het boeken betalen. Het totaalbedrag moet 4 weken voor aankomst betaald zijn.

  • Gratis wijzigen

    Wilt u extra's bijkboeken, uw reisgezelschap uitbreiden of wilt u wijzigen van periode of verblijf? Bij Roompot Vakanties kan dit tot 28 dagen voor uw aankomstdatum en zonder extra kosten. De Gastenservice helpt u graag bij het wijzigen van uw boeking.