Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bieke De Langhe16 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Anoniem15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Vincent van der Burg15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Schoonmaak

Mooi park, goed huisje. Parkeerterrein was modderpoel, doordat paaltjes op het weggetje naar het huisje afgesloten waren moest je met de bagage verder door de modder lopen. Jammer met wat extra aandacht had dat voorkomen kunnen worden. Receptie gaf weinig en ongeïnteresseerd informatie.

Mathieu Linssen15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

De huisjes zagen er erg goed uit alleen misten we opberg ruimte in de kamer zodat meegebrachte spellen en boeken op de grond moesten liggen

Anoniem15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Schoonmaak

De trap is erg lastig als je met een slaperig hoofd naar beneden naar het toilet moet. De trap is dan ook de reden dat ik geen 4 persoonshuisje meer zou boeken. Ook de doucheruimte is veel te klein. Om je uit en aan te kleden moet je wel heel goed in yoga zijn.

Jan van Dam15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Schoonmaak

Naar de accommodatie toe allemaal plassen en kuilen ook op de parkeerplaats ontzettend slecht en s avonds slechte verlichting in het park als je o.a. richting receptie ging .kan niet met de auto even de koffers afzetten alleen lopen via dit slechte bereik

Twan Lenting15 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Supermarkt
Schoonmaak

Anoniem13 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Fijne ligging in de bossen. Mooie natuur!

Anoniem13 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Supermarkt
Schoonmaak

Omdat de receptie 3 dagen dicht was en je niks kunt vragen dat vindt ik jammer.

huisje 3612 Nov 2019

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Accommodatie
Zwembad
Eetgelegenheden
Animatie
Kindvriendelijkheid
Schoonmaak

Goede animatie voor kleine kinderen. Vol programma, heel divers ook. Kleine meid heeft zich vermaakt en wilde niet naar huis. Knuffelen met Koos vond ze het allerleukst.