Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Zolang de inventaris redelijk compleet is, het huisje schoon en de service van de medewerkers praktisch denken in oplossingen is, ben ik wel tevreden. De ene keer is het huisje wat schoner dan de andere keer, maar wij zijn op zich best tevreden.

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Prima huisje voor wat we betaald hebben.
Schone huisjes (behalve op 1 plek met spinneraggen) en er was niets kapot.

Vantevoren al aangegeven dat we een verjaardag hebben op de dag van vertrek en of we dat iets later weg konden. Dat wist degene niet en toen op ‘t park de receptie eind van de middag al dicht was, was ik er wel klaar mee.

Wel leuk dat we gratis mochten midgetgolfen, omdat het zwembad dicht is.
Het minpunt daaraan was dat je de banen eerst ‘heen’ speelt en dan dezelfde weer terug gaat.

In zijn totaliteit best tevreden, maar volgende keer een ander park.

Naam: Anoniem
Datum: 10 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Naam: Familie B
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Prachtig park, gedateerd huisje-dat geeft niet, maar onderhoud en schoonheid kan echt beter. Jammer dat we voor alle dingen (voor de kids) die ivm covid nog wel konden extra moesten betalen! Terwijl in de prijs we niet merkten dat zwembad en indoor speelhal, etc gesloten waren.

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ondanks de lockdown een heerlijke verblijf gehad. Mooie omgeving om te mountainbiken, wandelen voor jong en oud, jachtseizoen. Prima huisje. We hebben ons goed kunnen vermaken, de tijd vloog om.

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ondanks coronatijd hebben wij ons vermaakt op het park. Pluspunt de googlechroomcast!

Naam: Sabrina
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Communicatie kan beter wat betreft animatie. Paar verbeterpunten in het huisje
Verder mooi park, veel privacy, voorzieningen en ligging. Leuke dingen te doen in de omgeving, ondanks de lockdown.

Naam: M. Vennix
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Ondanks de strenge lockdown deed het animatie team zijn best diverse activiteiten buiten te organiseren en waren er leuke knutsel pakketten die zelfs mijn anti knutsel zoon leuk vond. In de buurt zijn hele mooie wandelingen te maken die ook erg leuk zijn voor kids en waar genoeg info over te vinden is op de informatie borden in het park. Hele fijne vala toe gehad!

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Park heeft mooie ligging

Naam: Anoniem
Datum: 08 januari 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Heerlijke omgeving, leuk park met de vijvers en grote speeltuin. Accommodatie wel wat klein voor 6 personen, maar voldoende zitplaatsen, serviesgoed en bestek! Genoten van een midweekje. Goede prijs- kwaliteitverhouding.

<