Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Marjolein
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Super vakantie, prachtig nieuw chalet, mooie plek aan bos rand.
In een woord Heerlijk!!!!

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Ondanks een defect elektronische slot van de lodge bij inchecken, een zeer snelle oplossing, door de sleutel van de lodge mee te geven.

Naam: Huibertje van Gameren
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Wat meer speelmogelijkheden voor kinderen en jammer dat animatie/ indoor speelgelegenheid zo ver van huisjes ligt

Naam: Hans
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Het is een prachtig vakantiepark, met heel veel groen en alle medewerkers waren heel erg vriendelijk. Ik kwam hier al een kleine 55 jaar geleden, maar het is nog steeds een bijzondere plek, met nog steeds heerlijk veel groen en goede voorzieningen. Chapeau.

Naam: Edith Kuitert
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Parkreceptie
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

de begroeiing zit op bepaalde plaatsen voor de bewegwijzeringsborden (bijvoorbeeld als je vanaf het restaurant over de lange weg gaat en dan rechts moet voor de uitgang, dat bordje zie je niet door het groen wat ervoor zit).

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben een heerlijke week vakantie gehad, gelukkig ook met mooi weer.
Mochten wij nogmaals komen dan gaan we zeker voor een zes persoons huisje of een chalet, dit omdat we naar bocen moesten voor de slaapkamer en de trap toch wel een eng dingetje was voor ons.
Eigenlijk zouden we iets meer luxe willen tijdens de vakantie want dit was allemaal wel erg tiny. Douchen met de deur van de badkamer open ging wel omdat we maar met ons tweetjes waren maar voelde wel erg benauwd.
Tevens hopen we, mochten we nog eens terugkomen dat we geen loge’s er gratis bijkrijgen want elke morgen om vijf uur wakker gemaakt te worden door een familie spreeuw die het nodig vond om in de nok van ons huisje hun nest te maken was niet zo n succes. Vroeg hoor……vooral als je vakantie hebt. 😂
Voor de rest……het is een heerlijke plek midden in het bos en de omgeving is prachtig om fietstochten te maken, iets wat we dan ook dagelijks gedaan hebben.

Naam: Martn Teunissen
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt

Mooi park tussen de bomen ruime plekken

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Veel prive ruimte op het park

Naam: Grada Kerkvliet
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Wij hebben een heerlijke week gehad. Er was maar 1 nadeel en dat betrof de douchegelegenheid. Erg bekrompen zeker voor mensen met kunstknieen.

Naam: Anoniem
Datum: 20 juni 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak
<