Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Leuk park waar voldoende te doen is voor iedereen.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Fantastisch huisje maar ontzettend weinig privacy op t terras

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Leuk verblijf, alleen heel rustig op het park. Restaurant ging op zondag pas laat open, terwijl al veel ouders bij Koos konijn zaten. Ook de winkel was op zaterdagochtend vrij laat open voor broodjes.
Koos en sinterklaas waren erg leuk en heel leuk, dat er aan alle kinderen gedacht was. Animatieteam deed het heel leuk. Binnenspeeltuin was een succes.
Slaapkamers in het huisje mogen wel iets beter stofvrij gemaakt worden en huisje keek recht op een ander huisje, waardoor je bij elkaar naar binnen zit te kijken.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Tot de volgende keer, šŸ¤žšŸ¼groetjes, Wilfried en Maureen

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Eline Bakker
Datum: 04 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Hartstikke positief. Ondanks dat het geen vakantie seizoen is, is er genoeg te doen. Het park is mooi onderhouden en het huisje zeer comfortabel.

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig, natuur, rust.

rating-pie

Naam: Adriaan Van Bavel
Datum: 02 december 2023

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Alles prima in orde
.We hebben ervan genoten

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.