Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Een schitterende omgeving. We hadden de dsur nog op het nachtslot en waren de schuifdeur uitgegaan en konden er dus niet meer in. Na een telefoontje werd net snel opgelost. Eten in het restaurant was prima tegen een redelijke prijs.

Naam: Anoniem
Datum: 15 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Kindvriendelijkheid

Het park is prachtig en gastvrij. Maar het algemene tel.nr. of boekingsburo laat zeer te wensen over. Ben daar niet netjes behandeld. Op het park zelf zijn se wel heel gastvrij.

Naam: Peter Slingerland
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Het verblijf was slecht schoongemaakt, wij hebben zelf de stoelen en de tafel in de woonkamer schoongemaakt en bij de schuifraam de geleiders uitgezogen.

Naam: Rudi Wouters
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Er zaten muizen in de keukenkast waardoor er etenswaren waren aangetast en we het hebben moeten weggooien. Daarnaast lagen er muizen keutels tussen de kookpotten en de pannen.

De schoonmaak kan ook beter

De ligging van de bungalow was goed en heeft een aangenaam terras

Naam: A Kramer
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

zeer nette omgeving genoeg vuilnisbakken mooie groene omgeving alles goed aangegeven en zeer rustig geen zwerfvuil netjes onderhouden en veel ruimte om te wandelen met de honden

Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie

We hebben heerlijke week gehad ,wij gaan ieder jaar naar een roompot park

Naam: J.W. Schaap
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Parkreceptie
Schoonmaak

Volgende vakantie vermoedelijk ook weer hier

Naam: Margie van Beekom
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

wederom een heerlijke week gehad in onze lodge nr. 601. was de tweede keer dat we dit huisje hadden. ruim opgezet, schoon, alles aanwezig.

wat wel een beetje jammer was is dat de kastjes best hoog hangen en mijn moeder is maar 1.45 cm dus kon moeilijk bij het servies en borden komen. misschien is een opstapje een idee om in de huisjes te zetten.
wat we ook miste was een raam trekker om de glazen douche wand schoon te maken.

Maar al met al een heerlijke week. en ook het zonnetje was van de party.
we waren met 2 personen. mijn moeder heeft 20 jaar in Geldrop gewoond en dus veel kennissen, vrienden en familie daar. deze hebben we dan ook grotendeels gezien.
wat we eigenlijk wel miste waren ligbedjes.
we wilde van het zonnetje genieten dus moest mijn moeder van 87 op de grond in het gras laten zakken, en later weer omhoog hijsen,
maar goed het ging allemaal.
we kijken alweer uit naar de volgende vakantie in t Wolsven.

Naam: Anoniem
Datum: 14 mei 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Parkreceptie
Schoonmaak

Je krijgt direct een vakantiegevoel op t wolfsven. De inrichting van de chalets met de vaste banken is qua comfort echt onder de maat. De bedden zijn een ramp, geen vering. De inrichting hangt van spaanplaat aan elkaar. Dat is jammer, gelukkig maakt de natuur en de omgeving dit weer een beetje goed.

<