Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

Bekijk 0 reviews

Naam: Johannes van Houten
Datum: 03 juni 2024

Het is een prachtig gelegen park.
Dit bospark ziet er keurig en verzorgd uit en wij komen dan ook zeker met heel veel plezier terug.
Het waren voor ons een paar dagen maar wij hebben een fantastische indruk overgehouden aan Bospark t Wolfsven en zullen dit zeker bij vrienden en kennissen aanraden.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Supermarkt
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juni 2024

Onderhoud bungalow kan beter.Heel veel spinnenwebben en spinnen in de bungalow.Vlekken in matrasbeschermer.Ontbreken van maatbeker en schaar.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 03 juni 2024
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Supermarkt
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 juni 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 02 juni 2024

Huisje is prachtig, mooi en sfeervol ingericht.
Mis wel een paar ovenwanten, toch lastig om producten uit de oven te halen.

Mooi onderhouden park, restaurant zou wel een kleine upgrade kunnen gebruiken qua inrichting

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Supermarkt
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juni 2024
  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juni 2024
  • Algehele verblijf
    6
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    6
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 01 juni 2024

Heel comfortabel verblijf, maar alleen wel storende technische mancos en een erg gehorig dak (zowel qua akoestiek als vanwege neervallende regen op metaal)

  • Algehele verblijf
    7
  • Gastvrijheid
    7
  • Supermarkt
    8
  • Service point
    6
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    6
rating-pie
Naam: J.A.M. Konincks
Datum: 31 mei 2024

Keurig

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 31 mei 2024

Het was een rustig verblijf op het park.

Twee puntjes: Deze invalide bungalow is voor Rollatorgebruik en rolstoelgebruik moeilijk te gebruiken. De toegangsdeur naar badkamer schuift langzaam dicht en de ruimte tussen bed en badkamerdeur was te smal om zelfstandig door heen te kunnen met rollator of rolstoel.
In de badkamer mis ik ook handgrepen , zodat ik ook staand onder de douche kan en afgedroogd kan worden.


De slaapkamerbedden bij de grote badkamer kan misschien haaks op elkaar geplaatst worden, zodat de toegang naar de badkamer vergroot wordt.
De bedden kunnen ook wel iets verhoogd worden.
De eetkamertafel staat voor de servieskast, zodat ik niet het zelfstandig het servies inplaatsen en uit de kast kan halen. Doordat de lampjes aan het plafond hangen is het onmogelijk om de tafel te verplaatsen,zodat ik wel bij de kast kan.

De zitbank is te groot, om daar ook met rollator en rolstoel te kunnen manoevreren. Het verplaatsen van de bank kan maar dan zitten de valide mensen een beetje moeilijk tv te kijken.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.