Reviews

De reviews en beoordelingen hebben zowel betrekking op de bungalows als op de campingplaatsen.

rating-pie

Naam: Bianca Verhoef
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Ik vindt huisje in vrij verouderde staat weinig kasten bank vondt ik ook niet zo fijn ,jammer maar ik ga niet meer naar Mierlo wel naar andere parken

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

We hebben weer genoten van de rust, het zwembad en de binnen speeltuin, activiteiten voor de kinderen en van Koos

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Zwembad
Schoonmaak

Goed park. net huisje goede bedden al kon het wel wat schoner. gebrek aan personeel waarschijnlijk

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Zwembad
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid
rating-pie

Naam: Marleen Matters
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

Huisje was erg vies, we waren te vroeg en het huisje moest nog schoon gemaakt worden gaven ze aan. Wij hebben niemand meer gezien. We hadden het vermoeden dat het nooit schoongemaakt is. Er lag namelijk nog spullen in de koelkast. Elektra was ook uit gezet heb zelf de aardlekschakelaar maar omgezet.

rating-pie

Naam: Hans Timmers
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Schoonmaak

Gezellig park

rating-pie

Naam: Z. Ouftir
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

het huisje viel dit keer tegen veel roest en ijzer dat aaan het roesten was en achterstalling onderhoud noodzakelijk aan de woningen WA comfort

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak

Top park, geschikt voor gezinnen met kinderen, maar zeker ook voor rustzoekers. Veel faciliteiten. Super vriendelijke medewerkers. Mooie natuur op het park

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak
Kindvriendelijkheid

super mooie vakantie woningen voor een goede prijs kwaliteit verhouding waar andere grotere spelers in de vakantiepark wereld nog iets van kunnen leren. van alle gemakken en comfort voorzien waar je heerlijk tot rust kan komen :)

rating-pie

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 28 november 2022

Algehele verblijf
Aanbevelen
Supermarkt
Schoonmaak