Last minute Noord-Brabant

Heeft u behoefte aan ontspanning en wilt u er even tussenuit? Dan is Bospark 't Wolfsven een ideale locatie voor een last minute in Noord-Brabant. Hier kunt u ontspannen in een vrijstaande accommodatie en in een bosrijke omgeving. Bospark ’t Wolfsven is daarentegen zeker niet saai. Als u de behoefte heeft om toch even iets anders te doen dan voor de accommodatie met uw boek in de zon zitten dan heeft u veel mogelijkheden. Het vakantiepark heeft namelijk verschillende faciliteiten om ontspannend of actief bezig te zijn. Ook de omgeving van het vakantiepark biedt voldoende opties voor het hele gezin. Met een last-minute in Noord-Brabant op Bospark ’t Wolfsven kunt u dus echt alle kanten op, het is maar net waar u behoefte aan heeft.

Logeren of kamperen tijdens een last-minutes in Noord-Brabant?

De accommodaties zijn prachtig gelegen met het natuurbad op loopafstand van uw accommodatie. In dit natuurbad zijn verschillen waterrecreatiemogelijkheden, zoals waterfietsen of vissen. Maar u kunt ook lekker relaxen op de ligweide. U kunt kiezen voor last minutes in Noord-Brabant in een chalet, een bungalow of een safaritent maar u kunt tevens met een eigen kampeermiddel op de kampeervelden staan. Op het vakantiepark is namelijk ook een campinggedeelte. Wilt u wel kamperen maar heeft u de behoefte aan iets meer luxe? Dan is een safaritent een ideale optie voor een last-minute in Brabant. In de safaritent heeft u zelfs een eigen badkamer en ook nog eens een veranda waar u heerlijk op kunt zitten. De accommodaties zijn geschikt voor maximaal vier tot zes personen en het hele park heeft gratis wifi.

Liever ontspannen of inspannen?

Tussen het groen van het vakantiepark vindt u tal van faciliteiten die een verblijf op Bospark ’t Wolfsven nog leuker maken. Behalve het natuurbad is er ook een overdekt zwembad met peuter- en kleuterbad. Er is gratis sport en animatie en er zijn sport- en speelvelden. Voor de kleintjes is er de Kids Club en de mascotte Koos Konijn en verschillende speelplekken. Misschien wilt u een potje tafeltennissen of lasergamen of gewoon de wedstrijd van uw favoriete club bekijken in het café via FOX-sports. De verse broodjes kunt u halen in de mini-supermarkt, maar als u geen zin heeft om te koken dan zijn er ook verschillende eetgelegenheden op het park, zoals een restaurant. Tijdens een last minute in Noord-Brabant op dit vakantiepark kunt u ook fietsen huren op het park, er zijn zowel fietsen met versnellingen, elektrische fietsen als kinderfietsen. Zo kunt u ook op de fiets de mooie omgeving ontdekken.

Uitstapjes voor alle vakantiewensen

De omgeving van het vakantiepark biedt een prachtige natuur, het ligt namelijk bij de Strabrechtse heide. Maar ook de cultuurliefhebber komt hier niets te kort. Een bezoek aan het Van Gogh Village in Nuenen of het historische museumdorp in Eindhoven zijn hier enkele voorbeelden van. Ontspanning voor de kinderen vindt u in Toverland of in het Dierenrijk. Wilt u toch ook wat inspanning leveren tijdens uw last-minute in Noord-Brabant? Er zijn voldoende outdoor mogelijkheden in dit gebied.